Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Kortom, uw houten vloer laten schuren zorgt voor een vloer die er als nieuw uitziet, en op die manier bijdraagt tot de look en feel van uw woning. Maar waarom zou u voor dit werk nu een beroep moeten doen op uw specialist?

Een professionele, nauwgezette aanpak

Eerst en vooral kunt u bij uw specialist rekenen op een professionele behandeling van uw vloer. Eerst wordt de staat van de vloer beoordeeld, waarna het juiste gereedschap gebruikt wordt om oneffenheden weg te werken. Hierdoor voldoet het resultaat aan uw verwachtingen!

Advies over het onderhoud van uw houten vloer

Daarbij kunt u ook altijd rekenen op gedegen advies voor het onderhouden van uw parket- of houten vloer. Hoe vaak moet u deze schoonmaken en wat kunt u doen om ze langer goed te houden? Allemaal vragen waar een professional op kan antwoorden!

Extra nabehandelingen

Ten slotte kunt u bij uw specialist na het schuren van uw parket ook extra behandelingen laten doen. Wilt u uw parket schuren en laten lakken en oliën? Het zijn allemaal mogelijkheden, en elke behandeling heeft een uniek effect op de duurzaamheid en uitstraling van de vloer!

Kortom, uw houten vloer schuren en behandelen bij een specialist staat gelijk aan kiezen voor een vloer van kwaliteit. Wat uw keuze ook mag zijn! Misschien wilt u wat meer info over de mogelijke behandelingen, hoe ze worden uitgevoerd en wat de voordelen ervan zijn? Het volgende overzicht kan u zeker helpen!

De mogelijke nabehandelingen bij uw ervaren parketschuur specialist

Uw vloer laten schuren is één ding, maar wat als u de look en feel van uw woning nog een niveau hoger wilt tillen? In dat geval is uw parket laten oliën of lakken de oplossing. Deze behandelingen bieden elk hun eigen voordelen. Hieronder meer info!